Stoka istina

Stoka istina

Lako se sve to gubi zarad novca i lagodnog zivota,ali se nicim ne nadomescuje ,ako se jednom izgubi. Your email address will not be published. This site uses Akismet to reduce spam. Izgubio se negde u gladi!

Uploader: Yozilkree
Date Added: 2 February 2009
File Size: 65.4 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 55915
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Ja stvarno malo i razumem karleusu,kako bi se o njoj svakodnevno pisalo ako se ne namece gde stigne i ne pljuje koga stigne? Raspandrkaca najobicnija,sa harizmom,dobro de,ima nesto u njojzi!!!

Listen to Stoka

Tu ti malo kratka pamet: Ceca je odlicna glumica za javnost a privatno je gnjida najobicnija. Toliko se unela u sve ovo da postaje smesno! Svima polako ide na zivce: Gledao sam ljude sa istim povredama kako umiru. Hi to all, the contents present at this web site are really remarkable for people knowledge, well, keep up the good work fellows. Zli Zeka xD Learn how your comment data is processed.

Your email address will not be published. Ako vec gledate koliko obrazovanje ima Jelena,hmmm sta je Ceca po struci? Jao,ako moj kum sutra ubije nekog znaci i mene treba svi da pljuju!

More by Stoka

Pa nazalost joj niko ne moze nista,jer dok god je njen Dacic iz Zitoradje ministar policije kriminalci su najveci nacionalni heroji ove zemlje…tuzno zaista. Ceca je van poredjenja za sve, a za nju pogotovo. Zamislja da je neki vladar, Bog…sta vec. Valjda svako normalan razmislja isto. Lako se sve to gubi zarad novca i lagodnog zivota,ali se nicim ne nadomescuje ,ako se jednom izgubi.

Moja cura ima decka

Ako je tako velika gospodja i dama zasto se ne usudi da ide negde bez telohranitelja,zasto ne sme da odrzi koncert u Stoks joj imovina nije oduzeta ko svim ostalim kriminalcima???? Sa jedne strane imate Jecu, sa druge Cecu!

Vidi ovu sto se primila kao da je Obama! Ja i moj fan klub od Dama U Crnom A tragicno je sto taj isti svet ne zna da u njemu postoji! This site uses Akismet to reduce spam.

Jedan dan je nas Kako vas nije sramota da pljujete Jelenu??? Ostavi komentar Cancel reply Your email address will not be published.

Peru Amsterdam - Stoka | Shazam

Sitina materijalno verovatno ima sve, ali ne moze da se podici onim sto ljudski najvaznije: Ali CECU,e to joj stvarno ne treba…samo pokazuje koliko ne moze da se pomiri sa tim sto joj ne moze nista.

Ko smo mi danas? A neka je malo takla onog zenskog krimosa,nije da ne volim Cecine pesme,ali sto je mnogo mnogo je,pevala bi ona meni u cuzi odavno da imam vlast.

A za Cecu, ne svhatam ovaj narod sto ima tako kratko pamcenje. NJu treba zapaliti,na terazijama.

DA, istina smeta, istina boli. Zena koja prica istinu i zena koja je privatno sasvim normalna devojka to pricam jer sam imala prilike da je upoznam!

Baktilar

3 Comments

Kakinos Posted on10:12 pm - Oct 2, 2012

It agree, very useful message